fbpx

Mezoterapija sa iglom

tretman mezoterapija

MEZOTERAPIJA sa iglom je tehnika ubrizgavanja injektabilnih mezokoktela u odgovarajuće slojeve kože i potkožnog tkiva. U estetskoj medicini, u zavisnosti od indikacija kao i na osnovu zdravstvenog stanja, pola i godina klijenta, upotrebljavaju se mezokokteli koji u sebi sadrže odgovarajuće aktivne supstance.
Problemi na koži koji se mogu ublažiti ili otkloniti su opuštena i dehidrirana koža lica, vrata i dekoltea, bore na licu, hiperpigmentacije, akne.

Treba napomenuti to da se ovom metodom ne može uticati na opuštene mišiće i nedostatak masnog tkiva na licu. Ono što se očekuje nakon tretmana je svežiji izgled, vraćanje sjaja koži, ujednačenje tena, hidriranost i poboljšanje elasticiteta.

Kada je telo u pitanju, uz pažljivo odabranu kombinaciju aktivnih supstanci, mezoterapija predstavlja idealan izbor za eliminaciju celulita na nogama kao i smanjenje lokalizovanih masnih naslaga na podbradku, nadlakticama, stomaku, bokovima, unutrašnjoj strani kolena. Ovaj tretman nije predviđen za smanjenje telesne težine, već za uklanjanje celulita i masnih naslaga koje ne nestaju upornim vežbanjem i dijetama.

Pogledajte još naših tretmana