fbpx

Hemijski piling

Hemijski piling, tretmani lica, anti-aging

Hemijski piling je tretman kojim se uz pomoc kiselina odredjenog sastava i odredjene koncentracije, uklanja povrsinski sloj koze. U zavisnosti od toga koliko duboko prodire u kozu, deli se na povrsinski, srednje duboki i duboki.

EASY TCA je srednje duboki piling koji u sebi sadrzi alfahidroksi i 15% trihlorsircetne kiseline. Ova kombinacija prodire do nivoa derma i izaziva kontrolisano ljustenje koze, cime dovodi do regeneracije u podmladjivanja ali i resavanja  problema na licu kao sto su hoperpigmentacije, melazma, keratoze, pusacka koza. Postoje posebni protokoli za oziljke od akni, staracke fleke na rukama i strije. Piling se radi u toku zimskih meseci, kada nema mnogo sunca, kako bi se izbeglo uv zracenje. Nakon
tretmana ocekuje se perutanje tankog isusenog sloja koze. Upravo se na taj nacin koza cisti od fleka i istovremeno podmladjuje.

ONLY TOUCH je kombinacija alfahidroksi i 43% trihlorsircetne kiseline i spada u duboke hemijske pilinge. Koristi se za uklanjanje starackih pega, keratoza, lentiga maksimalnog precnika 1cm. Regije sa kojih se mogu uklanjati ove promene su najcesce lice, dekolte, sake ali moze i sa drugih delova tela. Nakon tretmana moguce pojave na kozi su perutanje i kraste koje se nikako ne smeju dirati ni skidati i koje spontano prolaze za 10-ak dana.

Pogledajte još naših tretmana