fbpx

BodyFX by InMode | NOVO

bodyfx-tretman

Studio Miolift vam sa ponosom predstavlja BodyFX tretman za oblikovanje i zatezanje tela. Ovo je aparat renomirane Izraelske firme InMode Aestetic Solutions Technology, koja predstavlja zlatni standard za neinvazivne estetske procedure sa izuzetnim rezultatima.

ŠTA JE BodyFX?

BodyFX je inovativan, nehirurški tretman koji ciljano tretira masno tkivo, celulit i kožu, kombinujući tri različita klinički efektivna dejstva:

  1. Radiofrekventnu energiju koja optimalno zagreva tkivo i dovodi do zatezanja kože i oblikovanja tela
  2. Sukciju dobijenu vakuumom, koja omogućava dubinski efekat tretmana
  3. Elektroporaciju visokonaponskim pulsom, koji trajno uništava masne ćelije.

KAKO DELUJE BodyFX ?

Radiofrekventna energija u seriji od million ciklusa u sekundi zagreva kožu i potkožno masno tkivo, izazivajući kontrahovanje postojećih kolagenih vlakana i istovremeno stimulišući stvaranje novog kolagena. Osetićete zagrevanje i blago povlačenje izazvano vakuumom, a kada je tkivo dovoljno zagrejano, uređaj isporučuje kontrolisani energetski impuls koji uništava masne ćelije Na taj način, energija radiolalasa zateže kožu, a visokonaponski impuls trajno oštećuje membranu masnih ćelija, dovodeći do njihovog odumiranja. Ovim putem kombinacija vakuuma i kontrolisane energije dovode do značajne redukcije masnih naslaga u ciljanim regijama i dovode do savršeno oblikovanog tela.

bodyfx pre posle 6 BodyFX Tretman za Oblikovanje i Zatezanje Tela
bodyfx pre posle 8 BodyFX Tretman za Oblikovanje i Zatezanje Tela

KOJE SU PREDNOSTI BodyFX-a?

  • BodyFX je tretman koji dovodi do trajnog uklanjanja masnih naslaga (naravno pod uslovom da se klijent naknadno pridržava zdrave ishrane i bavi fizičkom aktivnošću).
  • Odlična je alternativa za liposukciju jer je neinvazivan i ne zahteva nikakav period oporavka. Odmah se možete vratiti svojim uobičajenim aktivnostima kao i treningu.
  • Uz topljenje masnih naslaga, takođe i zateže kožu, tako da je manja verovatnoća da imamo opuštenu i viseću kožu posle uklanjanja masnih naslaga.
  • Tretman je brz, bezbedan i uglavnom prijatan, sa povremenim peckanjem prilikom aktiviranja visokonaponskog pulsa.
  • Parametri se mogu individualno podešavati i prilagoditi svakom klijentu.
  • Tretman pruža maksimalnu bezbednost jer aparat ima napredni sistem konstantnog termičkog praćenja, tako da ne postoji mogućnost pregrevanja niti oštećenja kože klijenta. Naravno, izlišno je naglašavati da tretmane izvode isključivo obučeni terapeuti!

KOJOM DINAMIKOM SE RADI I KOLIKO JE TRETMANA POTREBNO?

BodyFX se radi u razmacima od nedelju dana i u zavisnosti od potreba vašeg tela, za optimalan efekat oblikovanja tela i uklanjanja celulita preporučuje se serija od 6 do 8 tretmana.  Možete očekivati da vidite sve bolje rezultate čak i šest meseci nakon završene serije, iako ćete primetiti vidljivo smanjivanje masnih naslaga nakon samo nekoliko tretmana.

Zatezanje kože traje duže, obzirom da zavisi od postepene regeneracije kolagena.

bodyfx pre posle 7 BodyFX Tretman za Oblikovanje i Zatezanje Tela
BodyFX pre posle

NA KOJIM DELOVIMA TELA MOŽE DA SE PRIMENI BodyFX TRETMAN?

Apsolutno na svim delovima tela gde imate uporne masne naslage, opuštenu kožu i celulit, a najčešće tretirane regije su stomak, bokovi, butine, struk (“love handles”) leđa i nadlaktice.

DA LI SU REZULTATI BodyFX-a trajni?

Tretman trajno uništava masne ćelije, ali je takođe neophodno pridržavati se zdrave ishrane i redovno se baviti fizičkom aktivnošću, da bi sprečili da se preostale masne ćelije uvećaju zbog povećanja telesne težine. Sveobuhvatno smanjenje masnih naslaga naravno počinje sa zdravom ishranom i vežbanjem ali se odlično upotpunjuje sa ovom vrhunskom metodom oblikovanja tela i uz malo truda rezultati zaista mogu biti dugoročni.

BodyFX pre posle
BodyFX pre posle

Pogledajte još naših tretmana