fbpx

Pakovanje algama

pakovanje-algama-anti-aging
Tretmani u kojima se ne koriste aparati već se telo podvrgava delovanju raznih biljnih ili mineralnih preparata, tj. organskih supstanci iz mora i prirode nazivaju se pakovanja.
Pakovanja za telo veoma su delotvorna i nalaze svoju primenu u tretmanima mršavljenja, anticelulit programima, reoblikovanju i podmlađivanju tela.

Pakovanje algama

U fitoterapiji algama se pripisuju svojstva stimulacije endokrinog sistema i obnavljanja nivoa minerala u organizmu. Ova pakovanja u sebi sadrže proteine visoke biološke vrednosti, biljne masti, oligoelemente i vitamine. Zbog svog specifičnog sastava efikasno dovode do razgradnje celulita, izbacivanje nagomilane tkivne tečnosti (limfna drenaža), podstiču topljenje masnih naslaga, vraćaju koži jedrinu i elastičnost.U našem centru koristimo pakovanja od algi poznate Italijanske kuće Nactive. Postoje četiri različite vrste pakovanja:
  • Alga Dermo Tonificante – doprinosi vraćanju tonusa i elastičnosti kože
  • Alga Lipo Solvente – dovodi do topljenja masnih naslaga i doprinosi mršavljenju i smanjenju obima
  • Alga Dermo Active E – uspešno eliminiše edematozni celulit
  • Alga Dermo Active F – pomaže pri razgradnji fibroznog celulita
Vrstu pakovanja biramo prema individualnim potrebama svakog klijenta.
Pre nanošenja pakovanja od algi radi se piling tela (kombinacija morske soli i eteričnih ulja) koji dovodi do eliminacije izumrlih ćelija i pospešuje prodiranje aktivnih materija iz samog pakovanja.  Ovaj tretman uspešno se koristi u anticelulit programima u kombinaciji sa LPG tretmanima, masažom oklagijama jer ubrzava eliminaciju razgrađenih toksina nakon ovih tretmana.

Pogledajte još naših tretmana