fbpx

Enzimski piling – Snow Cell

Enzimski piling, tretmani lica, anti-aging

Enzimski piling, pravi poklon za Vašu kožu!

Koža je najveći organ ljudskog tela, sačinjen iz tri sloja:

  • Epiderm
  • Derm
  • Hipoderm

 

Najpovršniji sloj epiderma ili rožasti sloj je odgovoran za utisak koji naše lice ostavlja na okolinu. Lice koje zrači svežinom i blistavim tenom odlikuje tanji površinski sloj. A ukoliko on zadeblja koža izgleda umornije, beživotno i zapušteno. Za održavanje svežine lica potrebno je barem jednom mesečno ukloniti zadebljali rožasti sloj i to se može postići pomoću mehaničkih ili hemijskih pilinga.

Snow Cell

Snow Cell je inovativan i bezbedan piling za podmlađivanje i rešavanje problema hiperpigmentacija. Hiperpigmentacije, pege, lentigo senilis su tamnjenja delova kože koja se javljaju kod prevelikog lučenja melanina, kao posledica UV zračenja, slobodnih radikala i sličnih štetnih uticaja.
Ovim tretmanom utičemo na smanjenje lučenja melanina u koži i postižemo uklanjanje (eksfolijaciju) površinskog sloja izumrlih ćelija. Takođe stimulišemo i stvaranje UVA i UVB filtera u koži i na taj način sprečavamo pojavu novih fleka. Upravo zbog toga pogodan je kao priprema takve osetljive kože za nadolazeći sunčani period.
Tretman se može primeniti na sve tipove kože i jedan je od retkih koji se može raditi tokom cele godine, za razliku od Hemijskih Pilinga, Dijamantske Mikrodermoabrazije. Potpuno je neinvazivan, sa jedva osetnim peckanjem tokom izvođenja, a fantastičnim rezultatima ujednačenog tena! Odličan je i za regeneraciju posle invazivnih tretmana podmlađivanja.

Pogledajte još naših tretmana