fbpx

Maderoterapija (masaža oklagijama)

maderoterapija-tretmani-tela

Maderoterapija je posebna vrsta masaže koja koristi anatomski dizajnirana drvena pomagala (oklagije) za stimulisanje svih delova tela na prijatan, neinvazivan i prirodan način. Poreklo vodi iz Kolumbije i u prevodu znači “terapija drvetom”. Sama tehnika izvođenja predstavlja kombinaciju ponavljajućih pokreta i izbora određene vrste oklagije, u zavisnosti od ciljane regije i vrste tkiva koje želimo da tretiramo. To znači da maderoterapija ostvaruje svoj efekat na više nivoa: Stimuliše zatezanje kože. Smanjuje obim. Dovodi do redukcije celulita. Ubrzava cirkulaciju i lokalni metabolizam. Podstiče izbacivanje limfe i detoksikaciju. Dovodi do relaksiranja napete muskulature.

Kome je tretman namenjen?
Maderoterapija je potpuno prirodna procedura i kao takva može se koristiti kao samostalan tretman ali i kao dopuna svim programima koji imaju za cilj preoblikovanje, zatezanje, redukciju celulita i lokalizovanih masnih naslaga.
Obzirom da nema neželjenih efekata može se primenjivati svakog dana kao samostalna procedura ili dva do tri puta nedeljno u okviru nekog drugog terapijskog protokola.

Pogledajte još naših tretmana