fbpx

LPG endermologija – Lipomasaža

LPG endermologija lipomasaza LPG endermologija - Lipomasaža

Endermologija tj. LIPOMASAŽA, je prvi medicinski ispitan metod koji deluje na adipocite (potkožne masne ćelije) i vezivno tkivo, a istovremeno i na kožu. Budući da je savršeno prilagođena svakom stanju i delu tela, endermologija postiže visoko efikasne rezultate i na fiziološkom i na kozmetičkom nivou, za REOBLIKOVANJE TELA I TRETMAN CELULITA. Napada celulit delujući preko potkožnog vezivnog tkiva, pa dolazi do povećanja cirkulacije tj. prokrvljenosti i izbacivanja otrova, te podstiče međućelijsku razmenu materija. Istovremeno se aktivira i “vezivni gel” čime se koži ponovo vraća njena čvrstina i lepota.

LPG endermologija

Radeći na adekvatnim fiziološkim nivoima, endermologija smanjuje zadržavanje vode pojačavajući rad venskog i limfnog sistema.

U gornjem sloju kože endermologija eksfolijacijom ljušti mrtve ćelije i obnavlja prirodni sjaj i lepotu kože. Zbog svojih brojnih izvrsnih efekata endermologija se koristi i kao terapija protiv starenja.

Ako se upotrebljava kao deo programa za mršavljenje (za žene i muškarce), endermologija, tj. lipomasaža optimizira rezultate pomoću svog mehaničkog i fiziološkog delovanja na duboke masne naslage (ubrzava metabolizam masnih ćelija) i stimuliše mehanizme izbacivanja štetnih materija iz organizma, tj detoksikaciju. Ona je idealno rešenje za smanjenje celulita i poboljšanje celokupne estetike tela. Endermologija će ponovo uobličiti telo u željeni oblik i smanjiti njegove volumene, pospešujući lipolizu (sagorevanje masti) u svim slojevima masnih naslaga.

LPG endermologija

Ako se koristi pre liposukcije, omekšava potkožno vezivno tkivo pre hirurškog zahvata, a pomaže i većim rezultatima posle: odstranjuje edeme i preostale ehimoze smanjujući celulit, omogućavajući da se izbegnu asimetričnosti zbog mogućnosti tretirajnja zona kojima hirurški zahvat nije pomogao, ili do kojih ne dopire.

Pogledajte još naših tretmana