fbpx

DTS dermaroler – prirodna indukcija kolagena i prodor aktivnih supstanci

dermaroler-tretmani-lica-tela-anti-aging

Dermaroler je savršen izbor za sve koji nemaju vremena za česte tretmane!

Komforna, brza, bezbolna i veoma uspešna metoda za tretiranje problema kože u čijoj se osnovi nalazi deficit kolagenih vlakana. To su:  opuštenost, bore, ožiljci (uključujući i one od akni) i strije.

Sa čak 540 iglica specijalno dizajniranog sterilnog dermarolera izazivaju se mnogobrojna mehanička mikrooštećenja (oko 500 000 za 10 minuta) na površini kože. Ovime se tkivo pobuđuje i pokreće kaskada regenerativnih procesa. U koži stimulisanoj na ovaj način dolazi do neoangiogeneze, migracije fibroblasta i povećane produkcije kolagena i elastina čak i do 1000%! Već od samo jednog tretmana koža je zategnutija i čvršća, ožiljci plići, a bore i strije postaju manje vidljive!

Prednost ovog tretmana u odnosu na npr. tretman IPL ili frakcionim laserom je odsustvo bola. Savršeno kontrolisana dubina prodiranja omogućuje bolju stimulaciju tkiva i daleko brzi oporavak! Vaš društveni život ne mora trpeti ni jedan dan!

Mikrokanali koji u koži postoje neposredno posle upotrebe dermaroler-a povećavaju njenu propustljivost i do 40%. Ovime dobijate daleko veći i brži efekat od preparata i mezoterapeutskih koktela nanetih na kožu neposredno posle ovog tretmana što dermaroler čini izuzetno delotvornim, pored već pomenutih i u tretmanima celulita, fleka, alopecije…

Bitno je napomenuti da efikasnost tretmana i mogćnost javljanja neželjenih reakcija zavisi i od vrste i kvaliteta dermarolera. Dermaroler pre tremana mora biti sterilan i ne sme se upotrebljavati za tretmane na različitim osobama kako bi se apsolutno izbegle bakterijske, gljivične i najbitnije virusne infekcije.

Zbog Vaše sigurnosti, u Miolift Studiju koristimo sterilne rolere najboljeg kvaliteta – DTS dermaroler-e i GENOSYS preparate sa peptidima antioksidansima, hijaluronom i vitaminima bez dodatka parabena, mirisa i drugih štetnih materija.

product 02 DTS dermaroler - prirodna indukcija kolagena i prodor aktivnih supstanci

Pogledajte još naših tretmana