fbpx

Radiotalasni lifting lica

Radiotalasni lifting lica, tretmani lica, anti-aging
Lifting (zatezanje) kože lica je jedna od najtraženijih procedura u našem centru.
Sinteza kolagena i elastina se tokom godina smanjuje, koža počinje da se opušta i da se pojavljuju prve bore. Takodje, velika variranja u telesnoj težini negativno utiču na kožu celog tela, uključujući i lice. Jedan od najefikasnijih nehirurških tretmana za zatezanje lica je radiotalasni lifting. On predstavlja primenu visoko frekventne struje u cilju stimulacije sinteze novog kolagena i elastina, a time postižemo efekat liftinga što se vidi odmah posle prvog tretmana. Energija radiotalasa se ravnomerno raspoređuje duž tretirane regije, dovodeći do njenog zagrevanja. Cilj tretmana je postići i održati odgovarajuću temperaturu na tretiranoj regiji. Važno je naglasiti da tretman ima kumulativno dejstvo, pa se pun efekat može sagledati tek nakon serije tretmana.

Može se tretirati lice, vrat, podbradak, dekolte, kao i regija oko oka. Naročito se preporučuje za vreme tretmana mršavljenja da bi se sprečila pojava naglog propadanja izgleda lica kao posledica opuštanja kože.

Tretman se radi na 5-7 dana, a optimalni rezultati se postižu serijom od 4-8 ponavljanja. Obavlja se preventivno od 25. godine zbog sprečavanja prevremenog starenja. Starijim osobama služi za uklanjanje već postojećih bora i zatezanje opuštene kože.

Jedina prepreka za izvođenje radiotalasnog liftinga je postojanje metala u zoni delovanja visokofrekventne struje.

Pogledajte još naših tretmana