fbpx

PRX-T33 Hemijski piling

PRX-T33 HEMIJSKI PILING

PRX-T33 HEMIJSKI PILING

Hemijski piling ne mora pod obavezno da podrazumeva crvenilo, iritaciju i perutanje kože koje traje danima. Ako tragate za hemijskim pilingom koji će biti moćan po svom dejstvu, a u isto vreme nežan prema vašoj koži i neće zahtevati period oporavka, onda je to definitivno PRX-T33.

Naučnici italijanske kuće WiQoMed napravili su ovu inovativnu formulu koja, zahvaljujući dobro izbalansiranim aktivnim sastojcima može postići efekat biorevitalizacije kože bez velikog ljuštenja kože, bola, iritacije i perioda oporavka.

NAZIVAJU GA JOŠ I “PILING BEZ PILINGA”

Tajna ovog pilinga leži u sinergiji trihlorsirćetne kiseline, vodonik-peroksida i kojične kiseline.

Trihlorsirćetna kiselina u koncentraciji od 33% stimuliše fibroblaste da proizvode kolagen. Takođe ima protivupalno dejstvo i uništava bakterije odgovorne za nastanak akni i na taj način umiruje bubuljice i čisti pore.

Vodonik-peroksid u kontaktu sa kožom oslobađa kiseonik, pa mehanički čisti kožu i ima jak antiseptički efekat, a istovremeno snabdeva ćelije dodatnim kiseonikom. Takođe omogućava trihlorsirćetnoj kiselini da brzo prodre u dublje slojeve kože i upravo time čuva površinski sloj kože od oštećenja i perutanja.

Kojična kiselina  omogućava ovom pilingu efekat izbeljivanja, utiče na smanjeno stvaranje melanina, pa se veoma dobro pokazao u borbi protiv pigmentacija, bilo da su nastale kao posledica štetnog uticaja sunca ili su u pitanju postupalne fleke nakon bubuljica.

KOME SE PREPORUČUJE PRX-T33 HEMIJSKI PILING?

  • Svima koji žele da osveže i podmlade svoju kožu i uklone tragove umora sa lica jer ona odmah nakon tretmana izgleda blistavo i sveže, što ga čini omiljenim pilingom naših dama.
  • Ako se mučite sa hiperpigmentacijama ili aknama, smetaju vam vidljive, proširene pore, ovaj tretman će biti odličan izbor za vas.
  • Ako želite da usporite proces starenja, odložite pojavu prvih bora, uklonite postojeće borice na licu i vratu ili vratite mladalački izgled svom dekolteu, sa ovim tretmanom nećete pogrešiti.
PRX-T33 HEMIJSKI PILING

KOLIKO JE TRETMANA POTREBNO I U KOJIM VREMENSKIM RAZMACIMA?

Ovaj piling možete raditi kao pojedinačan tretman, pred neki vama važan događaj, kada želite da zablistate u punom sjaju ili u seriji od 3-6 tretmana, u zavisnosti od problema koji njime želimo da rešimo. Tada se tretmani ponavljaju na svakih 7 do 10 dana.

Pogodan je za sve tipove kože i sve starosne dobi, a ono što ga dodatno izdvaja u odnosu na druge hemijske piling i stavlja na listu omiljenih tretmana naših klijenata, jeste činjenica da nije fotosenzitivan, pa se može raditi tokom cele godine!

Da biste iskoristili pun potencijal ovog biorevitalizujućeg pilinga, preporučujemo vam da između tretmana koristite produženu kućnu negu u vidu posebnog WiQo seruma na bazi glikolne kiseline i WiQo hranljive kreme, jer ovakav sveobuhvatan pristup uvek donosi najbolje rezultate. Ove preparate možete nabaviti kod nas u salonu.

Pogledajte još naših tretmana