fbpx

Kavitacija

kavitacija tretmani tela 1 Kavitacija

Kavitacija – ultrazvučna lipoliza, zamena za liposukciju!

Kavitacija je jedini nehirurški neinvazivni postupak koji doslovno uništava masne ćelije na stomaku, bedrima, bokovima, nadlakticama i sl. Metoda koristi novopatentiranu ultrazvučnu terapiju, talase određene frekvencije, fokusirane kroz kožu na specifičnu dubinu, ciljajući masne ćelije u potkožnom tkivu. Tako usmerena energija talasa deluje isključivo na masne ćelije – membrane pucaju, masnoća se izliva u međućelijske prostore, a zatim se prirodno, uz pomoć prisutnih enzima, razgrađuje i limfnim sistemom elimniniše iz tela.

Kavitacija

„Miolift studio” je oduvek zastupao neinvazivne, a efikasne i prijatne metode. Sa ovim tretmanom je moguće potpuno bezbolno, posle samo oko 60min izgubiti nekoliko stotina grama masnih ćelija ZAUVEK, a to se vidi po momentalnom smanjenju obima od oko 2-5 cm na mestima gde postoje naslage sala ili masni celulit. „Glava” aparata po koži klizi preko nanetog kontaktnog gela, uz blago zujanje koje asocira na delotvornost, a osećaj toplote i relaksacije su jedine prateće „pojave”.

ZA KOGA JE KAVITACIJA?

Kavitacija je prava metoda za Vas ako pripadate grupi ZDRAVIH žena i muškaraca, svih godina, prosečne telesne težine, koji ne mogu da se oslobode izvesnih upornih naslaga, a uprkos dijetama ili vežbanju, a ne želete da se podvrgnete rizicima, troškovima i oporavku kod hirurške liposukcije. Idealni kandidati su osobe sa BMI (body mass index) od 19 do 30.

Kavitacija Beograd

KOLIKO MI TREBA TRETMANA?

Tretmani se rade jednom u sedam do deset dana, sa pratećom obaveznom limfnom drenažom (ručna ili LPG lipomasaža ili Triaktiv laserom). Broj tretmana se individualno određuje na konsultaciji koju kod nas vrši lekari koji i izvode tretmane.

Tokom Vaše individualne konsultacije, lične i diskretne, možete saznati više o metodi kavitacije, a takođe i koje su još dopunske terapije prikladne da postignete željeno reoblikovanje tela, zatezanje kože ili smanjenje oticanja nogu, npr., a takođe i za podmlađivanje lica (jer mi smatramo da je telo celina, i da se holističkim pristupom postiže najviše!).

Kavitacija

KADA ĆU VIDETI PRVE REZULTATE?

Prvi rezultati se vide ODMAH. Pošto se OBIM izabranog dela tela izmeri i obeleži PRE tretmana, neposredno nakon 45-60 min. meri se ponovo: dosadašnja praksa je pokazala da se na stomaku taj primarni gubitak santimetara POSLE tretmana kreće od 2 do 5cm u proseku.

KOLIKO TRAJU REZULTATI?

Izmereni gubitak se ne vraća, jer se te uništene masne ćelije ne regenerišu, te tako ne postoji opasnost od tzv. „jo-jo” efekta. Svakim narednim tretmanom telo se sve više i lepše reoblikuje, a takođe i još mesec dana posle poslednjeg tretmana (od 4 do 8 potrebno u proseku). Poželjno je samo da se narednih dana kombinuju: povećan unos tečnosti, racionalna ishrana i fizička aktivnost. Napomena: potrebna fizička aktivnost se može delom nadomestiti niskofrekventnim elektro-stimulacijama odgovarajućih mišićnih grupa, što dovodi do ubrzanog sagorevanja oslobođene masti.

ZA KOGA NIJE KAVITACIJA?

Liposukcija i kavitacija (lipoliza) se bore protiv lokalizovanih masnih ćelija, a ne protiv preterane gojaznosti. Takođe, ne rade se trudnice, osobe sa dijabetesom, bubrežnim obolenjima, tumorima i sl.

Pogledajte još naših tretmana