fbpx

Radiotalasni lifting – zatezanje tela

radiotalasi, tretmani tela, anti-aging

Zatezanje kože se vrlo često nameće kao potreba kod klijenata, naročito nakon gubitka kilograma i većeg smanjenja obima tela. Sa godinama se proces stvaranja kolagena usporava i koža gubi svoju elastičnost. Zato je jako važno o tome voditi računa i sprečiti posledice primenom odgovarajućih tretmana. Na osnovu višegodišnjeg iskustva mi se najčešce opredeljujemo za zatezanje radiotalasima.

Radiotalasni lifting za zatezanje tela predstavlja primenu visokofrekventne struje sa ciljem stimulacije kolagena, ubrzanja ćelijskog metabolizma i izazivanja lipolitičkog efekta. To je jedinstvena unipolarna metoda kojom se selektivno zagreva potkožno tkivo i olakšava otpuštanje masti iz masnih ćelija. Takođe se zagreva i srednji sloj kože u kom se nalaze kolagen i elastin, elastična vlakna koja su odgovorna za čvrstinu kože. Kao odgovor na to zagrevanje dolazi do obnavljanja i učvršćivanja ovih vlakana.

Kome je namenjen?
Radiotalasni lifting je namenjen svim osobama koje žele da na komforan i neinvazivan način efikasno zategnu opuštenu kožu stomaka butina, nadlaktica, predela oko kolena. Uspešno se koristi i u sklopu programa za reoblikovanje tela i smanjenje obima kao i u anticelulit programima. Tretman je bezbolan i prijatan, bez neželjenih efekata, tako da se nesmetano možete vratiti uobičajenim dnevnim aktivnostima neposredno nakon njegovog izvođenja. Za optimalne rezultate savetuje se 4 do 8 ponavljanja u razmacima od pet do sedam dana. Rezultati su vidljivi već nakon prvog, a treba naglasiti da tretman ima kumulativno dejstvo i da se pun efekat vidi posle mesec dana. Stanja koje isključuju primenu ove metode su: trudnoća, prisustvo metala u polju visokofrekventne struje, bolesti krvnih sudova, oštećenja kože.

Pogledajte još naših tretmana