fbpx

Limfna drenaža

presoterapija, tretmai tela, limfna drenaža
Limfna drenaža je nezamenljiv terapeutski postupak za stimulaciju cirkulisanja limfe i detoksikaciju organizma. To je najbrži i najzdraviji način da rešite problem teških i otečenih nogu, sprečite pojavu celulita i utičete na smanjenje obima regija koje inače odolevaju redukciji masti. U našem studiju najpopularniji vid aparaturne limfne drenaže je presoterapija uređajem vrhunskog kvaliteta – Ballancer 505 Classic u kombinaciji sa Ballancer Pro “pantalonama”. Ove pantalone su posebno dizajnirane da omoguće stvaranje nežnog pritiska na tkivo, zahvaljujući postepenom naduvavanju  komora koje se međusobno preklapaju i pruže utisak prijatne, relaksirajuće masaže.
Kako Ballancer  deluje na telo?
Poboljšava funkciju limfnog sistema dovodeći do smanjenja otoka. Masira i opušta mišiće uklanjajući nagomilanu tečnost,  čime se smanjuje napetost u mišićima. Popravlja tonus i čvrstinu kože dovodeći do njenog boljeg izgleda. Ubrzava cirkulaciju i podstiče bolju eliminaciju toksina. Smanjuje pojavu celulita…
Kome se preporučuje i koliko često se primenjuje?
Zbog blagotvornog efekta na ceo organizam limfna drenaža se preporučuje svima. Može imati dugotrajne efekte ako se izvodi pravilno i u adekvatnim intervala. Minimalno je potrebno 5 a još bolji rezultat se postiže nakon serije od 10 ponavljanja. Jedna masaža može doneti trenutno olakšanje i rasterećenje limfnog sistema.
Limfna drenaža se idealno kombinuje sa svim anticelulit tretmanima kao što je LPG ili Maderoterapija. Obavezan je prateći tretman uz Kavitaciju.

Pogledajte još naših tretmana