fbpx

Mezoterapija bez igle

Mezoterapija bez igle, tretmani lica

Mezoterapija lica i tela

Ova, u današnje vreme veoma popularna metoda, vodi poreklo iz Francuske gde joj je prve temelje postavio pedesetih godina prošloga veka čuveni dr Mišel Pistor.

Osnovni princip mezoterapije, optimalna količina aktivnih supstanci i na pravom mestu, omogućava njenu uspešnu primenu u tretiranju problema iz različitih oblasti medicine, ali i estetike.

Sa razvojem tehnologije, razvijali su se i alternativni načini unošenja mezoterapeutskih koktela – tzv. mezoterapija bez igle. U Miolift Studiju tretman mezoterapije bez igle izvodimo najsavremenijom vrstom aparata za mezoporaciju koja nam omogućava prolaznost čak 80 do 90% aktivnih materija do dermisa što je 5 do 10 puta više nego kod starijih metoda za ubacivanje korisnih materija pod kožu tipa jontoforeze, sonoforeze…

Prednost ove napredne metode u odnosu na mezoterapiju iglama je to što se ne narušava integritet kože, nema rizika od infekcije, nema bola ni otoka.

Na ovaj način mogu se tretirati mnogobrojni estetski problemi lica – akne, bore, hiperpigmentacije, dehidrirana i opuštena koža, tamni kolutovi oko očiju, kao i tela (celulit, strije, opuštena koža),  (opadanje kose). Postupak nije bolan, a rezultati su vidljivi već posle samo jednog tretmana.

Kao i uvek u proteklih dvadesetak godina, uz najsavremeniji aparat koristimo isključivo najbolje preparate na našem trzištu.

genosys Mezoterapija (bez igle)

Pogledajte još naših tretmana