fbpx

Gipsane Bermude

Gipsane bermude

Gipsane bermude – i dalje jedno od najtraženijih pakovanja!

Tretmani u kojima se ne koriste aparati već se telo podvrgava delovanju raznih biljnih ili mineralnih preparata, tj. organskih supstanci iz mora i prirode nazivaju se pakovanja. 
Pakovanja za telo veoma su delotvorna i nalaze svoju primenu u tretmanima mršavljenja, anticelulit programima, reoblikovanju i podmlađivanju tela.
Gipsane Bermude dobile su naziv po specijalnoj oligomineralnoj masci za telo koja se nanosi na regiju stomaka i butina i nakon izvesnog vremena potpuno očvrsne pa podseća na gips. Pre nanošenja ove maske na tretiranu regiju nanosi se čitava paleta preparata bogatih oligoelementima:
  • Bakar – ima važnu ulogu u stvaranju elastina
  • Cink – vezuje slobodne radikale, deluje antioksidantno, poboljšava eliminaciju štetnih materija
  • Silicijum – pomaže u stvaranju kolagena
  • Magnezijum – važan  za učvršćivanje tkiva
  • Gvožđe – očuvanje mlade kože i tonusa
Oligoelementi obavljaju svoju funkciju aktivatora i pojačivača aktivnih supstanci koje se nalaze u ovoj liniji i veoma su efikasno sredstvo u borbi protiv raznih vrsta ne-estetskih pojava. Pospešuju stvaranje kolagena i elastina, dovode do bržeg topljenja masnih naslaga, podstiču limfnu drenažu, hidriraju i hrane kožu. Zbog svog izrazitog drenažnog efekta ovo pakovanje može dovesti do vidljivog smanjenja obima, čak jedan konfekcijski broj nakon jednog tretmana. 

Pogledajte još naših tretmana