fbpx

FORMA by InMode

Forma Inmode Tretman

FORMA by InMode – Holivudski sjaj je sada dostupan svakoj ženi!

Ako želite sjajnu, glatku, mladalačku kožu lica a niste pristalica invazivnih tretmana, onda je FORMA pravi izbor za vas. Ovo je savršen tretman za zatezanje i učvršćivanje kože lica i vrata, kao i podmlađivanje dekoltea, bez rizika od komplikacija i neželjenih efekata koje mogu imati hirurške metode.

Obzirom da ne zahteva period oporavka, već koži odmah daje mladalački sjaj, FORMA je postala apsolutni hit i favorit mnogih Holivudskih lepotica.

PO ČEMU JE FORMA POSEBNA?

FORMA koristi radiofrekventnu energiju zasnovanu na patentiranoj ACE (Acquire, Control, Extend) tehnologiji, da ciljano deluje na dublje slojeve kože i dovede do proizvodnje kolagena i formiranja novih potpornih struktura u koži. Zahvaljujući ovoj tehnologiji, FORMA  je prvi i jedini uređaj za zatezanje kože na toplotnom principu, koji nam pruža potpunu kontrolu i bezbednost tokom izvođenja tretmana!

Pametni RF senzori toplote ugrađeni u uređaj, očitavaju temperaturu kože 1000 puta u sekundi, kako bismo mogli bezbedno da isporučimo maksimalnu energiju tokom tretmana, bez pregrevanja i rizika od opekotina. Očitavanja su prikazana na ekranu uređaja, a zvučna upozorenja daju nam signal o ključnim promenama u temperaturi i radnim parametrima dok se tretman izvodi.

Ovaj jedinstveni softverski algoritam omogućava nam neprevaziđenu bezbednost i kontrolu pri izvođenju tretmana, jer dovodi do automatskog prekida rada sonde kada se dostignu zadati parametri (“cut off” funkcija).

KOJI SU EFEKTI FORME?

Kako starimo, sinteza kolagena, strukture koja daje čvrstinu našoj koži postepeno se smanjuje, a postojeći kolagen se haba (zamislite stari dušek) pa dolazi do pojave prvih linija i bora. Forma koristi RF tehnologiju da stimuliše stvaranje kolagena. Tokom tretmana, radio frekvencija prodire dubinski u tkivo i akumulira  toplotu. Kao rezultat ovog dubinskog zagrevanja u koži se stvaraju nova kolagena vlakna, pa dobijamo efekat “kolagen preoblikovanja i zatezanja”, linije i bore postaju pliće i manje vidljive, a konture lica značajno lepše.

FORMA daje sjajne rezultate na svim delovima lica, na čelu, borama smejalicama u okoloočnoj regiji, obrazima, nazolabijalnim borama. Impresivne rezultate zatezanja i reoblikovanja pokazuje na regiji donje vilice i podbratku, kao i na koži vrata i dekoltea.

KOME PREPORUČUJEMO FORMA TRETMANE?

Svim osobama, bilo da su u pitanju muškarci ili žene, koje žele da poprave kvalitet svoje kože i maksimalno očuvaju mladalački izgled, na jedan neinvazivan način, stimulišući prirodne potencijale kože.

Ovaj tretman je pogodan za sve tipove kože i mogu ga raditi i mlađe osobe, u cilju prevencije starenja, ali takođe se uspešno primenjuje i na zrelijoj koži, u cilju redukovanja već formiranih bora i jačanja tonusa kože.

Forma tretmani pre posle
Forma tretmani pre posle

KAKAV JE OSEĆAJ TOKOM TRETMANA?

Tretman je potpuno bezbolan. Možete se opustiti i uživati u njemu jer osećate samo prijatnu toplinu, nalik masaži toplim kamenjem. Terapeut prelazi glavom aparata preko kontaktnog gela. Radi se po zonama, da bi se postigla i održala zadata temperatura i dobili maksimalni rezultati. Period oporavka ne postoji. Nakon tretmana, može se javiti blago crvenilo koje nestaje u roku od nekoliko sati, kod nekoga i znatno brže, pa se možete gotovo odmah vratiti svakodnevnim aktivnostima.

DA LI JE TRETMAN POTREBNO RADITI U SERIJI?

Tretman se može uraditi i pojedinačno, jer daje odmah vidljiv sjaj i zategnutost kože, pa ga naše dame često rade pred neki važan poslovni ili privatni događaj ili pre snimanja, da zablistaju pred kamerom i foto aparatom.

Međutim, stvaranje kolagena i preoblikovanje kože je proces koji traje.

Posle svake posete, možemo očekivati kontinuirano unapređenje izgleda i elastičnosti kože, ali za dugoročne rezultate ključno je da se tretmani izvode u seriji. Vremenom će doći do primetnog smanjenja prevoja, bora i opuštene kože koja će izgledati čvršće, zategnutije,  glatkije i bolje konturisana.

U zavisnosti od ciljane regije, stanja koje tretiramo i željenih rezultata, preporučuje se 6-8 tretmana, u razmacima od nedelju dana.

Kako je nemoguće izbeći prirodnu razgradnju kolagena, preporučljivo je da se radi održavanje nakon urađene serije, kako bi se postignuti rezultati dugoročno očuvali.

Forma tretmani pre posle
Forma tretmani pre posle

Pogledajte još naših tretmana